Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δέκα προτροπές που θα μπορούσε να σου δώσει ο Θεός

Συγκεντρώσου για λίγο και φαντάσου τον Θεό να σου μιλά: Αγαπημένο μου Παιδί, καθώς διαβάζεις τις παρακάτω προτροπές, να ξέρεις πως θα έρθουν κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές οι αλλαγές πρέπει να ολοκληρωθούν, ώστε να εκπληρώσω τις υποσχέσεις Μου στη ζωή σου, να σου δώσω ειρήνη, χαρά και ευτυχία. Ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε ενόχληση και αμηχανία, αλλά μετά από όλα αυτά που κάνω, αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να σου ζητήσω. Σε παρακαλώ ακολούθα τις παρακάτω δέκα οδηγίες:

1. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ 


Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!

http://vatopaidi.wordpress.com


ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, γιατί ως Θεός είναι η ίδια η Αγάπη…Το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο όταν θέλησε να γίνει άνθρωπος και να έλθει στη γη για χάρη μας. Δεν ήλθε με ένδοξο τρόπο για να με υποχρεώσει να Τον πιστέψω, αλλά ως ασήμαντος άνθρωπος γεννήθηκε σ’ ένα στάβλο κι έζησε φτωχός και ταπεινός στη μικρή πόλη μιας ασήμαντης επαρχίας. Η ανθρώπινη ζωή Του ήταν η απόλυτη έκφραση έμπρακτης αγάπης με αποκορύφωμα την υπέρτατη θυσία που Τον οδήγησε στο θάνατο. Η διδασκαλία Του, που ο ίδιος εφάρμοσε στην πράξη, μολονότι ως άνθρωπος δεν μορφώθηκε και δεν σπούδασε, υπήρξε η υψίστη σοφία που οδήγησε την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό στις ευγενέστερες κατακτήσεις. Το μήνυμα της Ανάστασής Του από τούς νεκρούς, που πληρώθηκε πολύ ακριβά απ’ όσους το πίστεψαν και το διέδωσαν, προσφέρει τη μεγαλύτερη ελπίδα που μπορεί να δεχτεί η ανθρώπινη καρδιά και λύνει κάθε υπαρξιακό πρόβλημα της ζωής.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ;

Η ειδωλολατρεία στη συνείδηση των περισσοτέρων μας, αποτελεί ένα ξεπερασμένο στοιχείο του παρελθόντος.
Είναι όμως έτσι και στην καθημερινότητά μας; Η συγγραφέας Γαλάτεια Γρηγοριάδου – Σουρέλη
παρουσιάζει εύστοχα φαινόμενα, καταστάσεις, ιδέες, συμπεριφορές και μας καλεί να αναλογιστούμε μήπως ενέχουν θέση ειδώλου στη ζωή μας...;

Από την ραδιοφωνική εκπομπή «Κουβεντούλες με την Γαλάτεια» που παρουσιάζει από τον ραδιοφωνικό σταθμό Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

<< Αποφθέγματα >>